ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου προσφέρει, από τον καιρό της ίδρυσης της, υψηλής ποιότητας κατάρτιση για τους επαγγελματίες στον τομέα της σκηνοθεσίας. Παρέχει τους σκηνοθέτες μέλη της, masterclasses, σεμινάρια και εργαστήρια, με στόχο να τους εκπαιδεύσει, να τους ενημερώσει και να τους εμπνεύσει. Όλα τα προγράμματα προσφέρονται με έκπτωση για τα μέλη της Ένωσης, αλλά είναι επίσης ανοικτά και για το κοινό. Επιτυχείς εκδηλώσεις στο παρελθόν περιλαμβάνουν εργαστήρια με τον βραβευμένο Έλληνα Σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη, masterclass με τον διάσημο Κύπριο Διευθυντή Φωτογραφίας Χάρη Ζαμπαρλούκο και masterclass με τον βραβευμένο Σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ Γιώργο Αυγερόπουλο.

Η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου διοργανώνει, επίσης, το δικό της ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, παρουσιάζοντας έργα που δημιουργήθηκαν από Κύπριους σκηνοθέτες, μια εκδήλωση ανοιχτή για όλους, με ελεύθερη είσοδο. Λαμβάνει επίσης ενεργά μέρος στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού, ένα Φεστιβάλ αφιερωμένο στην προβολή δημιουργικών ντοκιμαντέρ και τη διοργάνωση εργαστηρίων και διαλέξεων.

Επιπλέον, η Ένωση προσφέρει μια σειρά από ευκαιρίες δικτύωσης για τα μέλη της, κατά τη διάρκεια του έτους, γεγονότα όπως επίσημες ή άτυπες συναντήσεις για τους επαγγελματίες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και των πολυμέσων.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.