ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΠΑΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟ

H Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου ξεκινά τις εκδηλώσεις της για το 2016 με ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο και με θέμα τη “Σύγχρονη τηλεοπτική δραματική σειρά“. Το σεμινάριο αυτό διοργανώνεται μέσα στα πλαίσια της σειρά σεμιναρίων “Ένας σκηνοθέτης παρουσιάζει το έργο του” και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 στο οίκημα της Ένωσης Σκηνοθετών Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ο Πάνος Κοκκινόπουλος θα αναλύσει το έργο του στον τομέα του σεναρίου, της παραγωγής και της σκηνοθεσίας της τηλεοπτικής δραματικής σειράς. Θα συζητήσει επίσης τον τρόπο προσέγγισής του για να μας δώσει μια γεύση από το μυστικό της επιτυχίας του.

ΠΟΤΕ; 25 Ιουνίου 2016

ΤΙ ΩΡΑ; 15:00 – 19:00

ΠΟΥ; Οίκημα Ένωσης Σκηνοθετών Κύπρου, Οθέλλου 27, Λευκωσία (πίσω από εργοστάσιο Μιτσίδη – Πύλη Αμμοχώστου)  

ΚΟΣΤΟΣ: €10 / €5 για τα μέλη της ΕΣΚ / δωρεάν για φοιτητές με φοιτητική ταυτότητα 

Πληροφορίες: info@cyprusdirectors.com


Παρακαλώ όπως στείλετε ένα email στο info@cyprusdirectors.eu για να δηλώσετε συμμετοχή. 


Ο Πάνος Κοκκινόπουλος σπούδασε Κινηματογράφο στη Σχολή IFC στο Παρίσι. Από νεαρή ηλικία αφοσιώθηκε ολόψυχα στη σκηνοθεσία και κατάφερε να διαπρέψει. Από το 1974 μέχρι σήμερα έχει κάνει περισσότερα από 100 ντοκιμαντέρ για την ελληνική τηλεόραση, καθώς και 2 ταινίες, «Μέρες του ’36» (1972) και «Τα σημάδια της νύχτας» (1990) για το Υπουργείο Πολιτισμού. Σκηνοθέτησε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων και οι εξής: Μανιάτισσα (ΕΤ1, 1987), Ανατομία ενός εγκλήματος (ΑΝΤ1, 1992-1995), Ερόικα (ΕΤ1, 1999), 10η εντολή (Alpha, 2004-2007), Κόκκινος Κύκλος (Alpha, 2000-2002), Μαύρα Μεσάνυχτα (Mega, 2008), Τρίτος Νόμος (Mega, 2010) και άλλες. Οι σειρές «10η εντολή» και «Κόκκινος Κύκλος» ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες και έκαναν τον Πάνο Κοκκινόπουλο δημοφιλή σε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών. Πρόκειται για έναν άνθρωπο πνευματώδη, που αγαπάει πολύ αυτό που υπηρετεί τόσα χρόνια. Έχει δηλώσει θαυμαστής του Χίτσκοκ, λάτρης του ποδοσφαίρου και μουσικόφιλος.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.